• ad_page_banner

Produk Kita

2021 Hoodies Kustom Hoodies Kustom Hoodies Gratis Gratis Hoodies Katun Eco Zip

Katrangan singkat:

Zip Lengkap Klasik kita dibangun supaya bisa digunakake kanthi terry francis sing ringan. Panel sisih kanggo nyedhiyakake mobilitas kanthi kecocokan awak.
Tudung bergaris tunggal. Ana sebab zip lengkap iki diarani ”The Greatest Hoodie Ever Made”. Nalika nganggo hoodie iki, sampeyan bakal kepengin weruh kenapa kabeh klambi liyane ora apik.


Detail Produk

Tag Produk

UKURAN

Pangukuran produk (inci):
Nomer model ltem: DCF002, DCF102, DCF136, DCFO72
US X-Small: Pundhak 17 / Dada 37 / Lengan 24 / Panjang 25
US Cilik: Pundhak 17.5 / Dada 39 / Lengan 24 / Panjang 25
AS Sedheng: Pundhak 18.2 / Dada 42 / Lengan 25 / L ength 25.5
US L arge: Pundhak 19 / Dada 44 / Lengan 26 / L ength 26.5
US X-Large: Pundhak 19.5 / Dada 46 / Lengan 27 / L ength 27.5
US XX-L arge: Pundhak 20 1 Dada 48 / Lengan 27.5 / L ength 28
US XXX-L arge: Pundhak 21 1 Dada 51 / Lengan 28 / Panjang 28

SPESIFIKASI

  • Terry Perancis sing dikembangake kanthi khusus
  • 100% katun disikat spun katun
  • 5,6 oz./sq. utawa 160gsm
  • Tudung bergaris tunggal
  • Ritsleting nilon khusus
  • Jahitan straddle jarum dobel nganggo benang kekuatan tinggi
197d71980cc6d7cd9951de8f4979547 cd76a7dbbd66385f34fab50e3a3ce17 ac8a73945d56f649fbfda8b119844e8 1630e2ed778b60f4a62ece5daeee323

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita