• ad_page_banner

Produk Kita

2021 New fashion Summer New Print Cartoon T-shirt Cotton Girls Top Tee Kasual

Katrangan singkat:

Tee grafis lengen cekak, pengin tampilan ndhuwur dipotong elegan nanging nganggo looser lan luwih dawa tinimbang umume sing ditampilake. Kaos T sing sampurna! Materi kasebut kepenak lan fleksibel lan menehi tampilan sing dipengini! Kaos wanita iki digawe saka bahan katun kerapatan tinggi, cukup awet kanggo urip saben dinane ing mangsa Panas lan Sprint awan lan wengi. Pilihan sing apik kanggo nyandhang lan diwenehi papan tinggal permanen lemari klambi. Tampilan anyar minangka macem-macem desain pola padhet kanthi macem-macem karya seni lan perlengkapan. Kaos wanita lengan pendek iki dirancang kanggo menehi tampilan multi-tujuan sing santai lan nyaman. Apa wae lan ing endi wae nari utawa cocog karo celonone setelan ing kantor, kaos kasebut bakal menehi katrampilan sing resik. Jarum sing resik lan gaweyan sing seger nggawe penampilan nganggo dalan sing apik.


Detail Produk

Tag Produk

Ukurane

Ukuran Bagan
(cm)
Ukurane Dawane Dhadha Jembaré Pundhak
S 66 47.5 42.5
M 68 50 44
L 70 52 45.5
XL 72 54 47
2XL 74 56 48.5
3XL 76 58.5 50
4XL 78 61 51.5
5XL 79 63.5 53
Bagan Comparison
(inci)
Ukurane Dawane Dhadha Jembaré Pundhak
S 26.0 18.7 16.7
M 26.8 19.7 17.3
L7 27.6 20.5 17.9
XL 28.3 21.0 18.5
2Xl 29.1 22.0 19.1
3XL 29..9 23.0 19.7
4XL 30.7 24.0 20.3
5XL 31.1 25.0 20.9
Kabeh dimensi minangka pangukuran nyata, ana kesalahan cilik, muga-muga bisa digunakake.

Spesifikasi

  • Katun 100%, kaos tunggal
  • 160-180gsm
  • Crew Leher ing iga elastane katun
  • Jahitan straddle jarum dobel nganggo benang kekuatan tinggi
  • Lengan cekak
  • Pas teratur

FAQ

1. Pira warna sing kasedhiya?
Kita bisa ngatur warna kain miturut paket teknologi kanthi kode warna Pantone. Yen ana kriya, kita butuh file pola ing file AI uga kode warna Pantone kabeh warna.

2. Apa jenis sertifikat sing sampeyan duwe?
Kita pabrik, pabrikan, kita duwe audit pabrik BSCI. Kita uga duwe Disney FAMA. Sampeyan bisa ngirim salinan kanggo referensi.

3. Apa MOQ?
Jumlah pesanan minimum kanggo kaos kita yaiku 1200 pcs / warna / gaya.

4. Kepiye supaya pesen?
Kirimake priksaan karo katrampilan kain, karya seni, spesifikasi ukuran lan liya-liyane. Kita bisa menehi rega, mula nggawe conto sing pas, lan menehi pesanan akeh.

5. Apa istilah pembayaran sampeyan?
Kawicaksanan pambayaran yaiku pambayaran 30% TT lan 70% TT sadurunge dikirim saka pabrik. Kita uga nampa L / C ing ngarep kanggo jumlah akeh kanggo negara-negara tartamtu.

LAYANAN

  • Kita nyedhiyakake layanan nggawe conto sadurunge nggawe pesanan akeh
  • OEM lan ODM kasedhiya
  • 200.000 pcs saben wulan kapasitas produksi massal
  • Layanan nggawe conto cepet
  • Kabeh kalebu tim penjualan sing nganggo basa Inggris lan layanan purna jual nggawe komunikasi luwih trep.
  • Cara kontak kita kalebu nanging ora mung email, whatsapp, skype, telpon, rapat zoom, lsp.
  • Kita bisa ngirim jadwal produksi massal, foto, video malah streaming langsung sajrone nindakake pesanan yen klien butuh, supaya sampeyan bisa ngerti babagan kahanan produksi ing kabeh langkah.
197d71980cc6d7cd9951de8f4979547 cd76a7dbbd66385f34fab50e3a3ce17 ac8a73945d56f649fbfda8b119844e8 1630e2ed778b60f4a62ece5daeee323

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita