• ad_page_banner

Produk Kita

95% poliester 5% spandex klasik kargo olahraga pria cekak olahraga cekak mlaku cekak

Katrangan singkat:

Celana Pendek Keringat wis nutupi departemen gaya. Celana pendek kasebut nduweni pinggang sing bisa disetel karo drawcord, saku mburi siji, kanthong tangan sisih, pola pas biasa. Ora preduli ganti musim, celana pendek bisa digunakake nalika musim semi lan Musim Panas. Kanthi akrab karo kathok cendhak saben dina sing paling disenengi. Werna sing padhet, potong nganggo pas biasa lan terry utawa wulu Perancis sing nemplek kanggo kenyamanan. Terinspirasi saka gaya santai lan gaweyan jarum, kathok cendhak sing pas kalebu dhasar dhasar. Celana pendek iki cocog kanggo macem-macem skenario, kayata nyandhang dalan ing kegiatan njaba, olahraga, nginep ing omah, rapat kanca utawa klambi kulawarga lan pesta. Barang massal bakal ngliwati 12 langkah saka benang poliester katun nganti barang rampung kalebu sawetara langkah pamriksa kualitas supaya bisa ditangan klien.


Detail Produk

Tag Produk

UKURAN

Ukuran: S Pinggang: 64-106cm / 25.2-41.7 ″ Dawa: 51cm / 20.1 ″ Pinggul: 105cm / 41.3 ″
Ukuran: M Pinggang: 68-110cm / 26.8-43.3 ″ Dawa: 52cm / 20.5 ″ Pinggul: 109cm / 42.9 ″
Ukuran: L Pinggang: 72-114cm / 28.3-44.9 ″ Dawa: 53cm / 20.9 ″ Pinggul: 113cm / 44.5 ″
Ukuran: XL Pinggang: 76-118cm / 29.9-46.5 ″ Dawa: 54cm / 21.1 ″ Pinggul: 119cm / 46.9 ″
Ukuran: XXL Pinggang: 80-122cm / 31.5-48.0 ″ Dawa: 55cm / 21.7 ″ Pinggul: 125cm / 49.2 ″

SPESIFIKASI

  • Katun 60%, poli 40%
  • Gaya polos lan biasa nganggo karya seni cetak
  • 9.12 oz./sq. utawa 260 gsm
  • Iga katun Spandex kanggo pinggul
  • Jahitan straddle jarum dobel nganggo benang kekuatan tinggi
  • Kain tangan alus lan gaya unisex mode
  • Pinggang sing bisa disetel karo drawcord
  • Kantong mburi tunggal
  • Kantong tangan sisih
  • Pabrik terry Prancis
  • Pola sing dicelup polos

LAYANAN

  • Ditampa logo khusus OEM
  • OEM Label lan loaag cutomization Ditampa
  • Persyaratan pengepakan khusus ditampa
  • Wektu conto 24 jam
  • Kita minangka pabrikan sing duwe pengalaman produksi lan ekspor luwih saka 15 taun.
  • Sistem inspeksi kualitas sing ketat lan jaminan kualitas sing apik banget kanggo awake dhewe, uga inspeksi pihak katelu sing ditampa kayata SGS, ITS.
  • Audit pabrik BSCI
  • Rega sing cukup lan pangiriman cepet
  • Sales profesional ing Inggris lan layanan purna jual
  • 200.000 pcs saben wulan kapasitas produksi
  • Bekerjasama karo luwih saka 56 negara ing saindenging jagad lan hubungan bisnis jangka panjang karo klien lawas kayata merek Ross , Forever 21, lsp.
  • Sertifikat Asal bisa uga ditrapake
  • Langkah-langkah produksi kalebu benang katun, kain tenun, warna pewarnaan, setelan kain, inspeksi kain, pemotongan kain, inspeksi kain kain, jahitan kain cetak utawa sulaman, jahitan klambi, inspeksi klambi, setrika klambi, pengepakan barang, detektif jarum kanggo pasar Jepang lan Australia .
  • Barang bisa dikirim lewat Laut, Udhara, dening Carriers (DHL, UPS, FEDEX).
  • Dina pangiriman pengiriman beda-beda saka macem-macem negara lan tujuan. Biasane, dening Carrier butuh wektu 4-10 dina, kanthi Air butuh 3-5 dina, dening Sear udakara 20-30 dina.
197d71980cc6d7cd9951de8f4979547 cd76a7dbbd66385f34fab50e3a3ce17 ac8a73945d56f649fbfda8b119844e8 1630e2ed778b60f4a62ece5daeee323

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita