• ad_page_banner

Babagan Kita

Nyulam Kerja Wicaksana minangka produsen pakaian profesional luwih saka 15 taun pengalaman ngekspor.

Produk utama kalebu, nanging ora winates kanggo kaos, kaos, hoodies, pullover zipper, piyama, baju olahraga, kaos t shirt, top tank, kaos polo, celana lan celana pendek kanggo pria, wanita lan bocah-bocah. Iki paling kanggo olahraga, santai lan santai.

Pasar ekspor utama yaiku Australia, Amerika Serikat, Eropa lan Asia Tenggara, Jepang, Afrika Selatan. Kita wis nggunakake katun 100%, katun organik, poliester 80% katun 20%, poliester 100% ing jersey tunggal, kaos jala, lan wulu utawa perry terry, lsp.

Kita duwe pengalaman lengkap sing makarya karo merek A ing AS, Australia, Eropa sajrone pirang-pirang taun. Kayata Valley Girl, Just Jeans, Best & Less, Forever 21, Wiesner Products LLC, Idea Nuova, lsp.

Kita duwe sistem inspeksi kualitas sing ketat lan jaminan kualitas kayata tes ITS / SGS minangka inspeksi pihak katelu.

Kanthi rega cukup lan pangiriman cepet. Tim penjualan profesional inggris lan layanan purna jual.

Kita nyedhiyakakeOEM & ODM layanan

logo kustom ditrima. Kita ngarep-arep dadi salah sawijining mitra bisnis, kanggo ndhukung lan berkembang karo sampeyan lan perusahaan.

Sajrone pirang-pirang taun, kanthi kekuatan teknis sing kuat, produk bermutu lan diwasa kanthi apik, lan sistem layanan sing sampurna, kita entuk pangembangan kanthi cepet, lan indeks teknis lan efek praktis saka produke wis dikonfirmasi lan dipuji dening mayoritas pangguna, lan entuk sertifikat produk bermutu, lan wis dadi perusahaan terkenal ing industri kasebut.

Ing mbesuk, perusahaan bakal terus menehi upaya kanggo menehi kaluwihan, kanthi tetep ngetrapake prinsip "porsi pasar, nambani wong kanthi integritas lan ngupayakake sampurna"lan filsafat perusahaan"produk iku wong", terus-terusan nindakake inovasi peralatan, inovasi layanan lan inovasi metode manajemen, lan terus-terusan ngembangake produk sing luwih larang regane biaya kanggo memenuhi kebutuhan pangembangan mbesuk. Liwat inovasi kanggo terus-terusan ngembangake produk sing luwih larang regane biaya kanggo memenuhi kebutuhan pembangunan mbesuk, lan kanthi cepet nyedhiyakake pelanggan produk sing murah lan regane murah minangka target utama kita kanggo nggayuh tujuan.

Company Profile (1)
aCompany-Profile-1