• ad_page_banner

Produk Kita

Kaus Kustom Pria Top Jogging Tarik Swara Hoodies Nganggo Unisex Running Unisex Kualitas Tinggi Hoodies Unisex

Katrangan singkat:

Ora preduli musim ganti, kaos gulu kru minangka lapisan sing sampeyan butuhake kanggo fleksibilitas sajrone taun. Kanthi akrab karo kaos saben dinten favorit sampeyan ing kothak. Werna sing padhet, potong nganggo pas biasa lan terry utawa wulu Perancis sing nemplek kanggo kenyamanan. Terinspirasi nganggo gaya santai lan gaweyan jarum, klambi gulu Crew kalebu dhasar sing tanpa wates wektu. Kaos sweter iki apik kanggo macem-macem skenario, kayata klambi dalan kanggo kegiatan njaba, nginep ing omah, rapat kanca, klambi kulawarga lan pesta. Barang massal bakal ngliwati 12 langkah wiwit saka benang katun nganti sandhangan kalebu sawetara langkah pamriksan kualitas supaya bisa ditangan klien.


Detail Produk

Tag Produk

UKURAN

HTB1ZhobSFXXXXX_XXXXq6xXFXXXQ

SPESIFIKASI

  • Katun 100%
  • (HEATHER ATHLETIC IS katun 93%, poliester 7%)
  • Gaya polos lan regulart tanpa kriya
  • 9.12 oz./sq. utawa 260 gsm
  • Gulu kru lan lengen dawa
  • Iga katun Spandex kanggo cuff lan hem
  • Jahitan straddle jarum dobel nganggo benang kekuatan tinggi
  • Kain tangan alus lan gaya unisex mode plus

LAYANAN

  • Ditampa logo khusus OEM
  • OEM Label lan loaag cutomization Ditampa
  • Persyaratan pengepakan khusus ditampa
  • Wektu conto 24 jam
  • Kita produsen, duwe pengalaman produksi lan ekspor luwih saka 15 taun.
  • Sistem inspeksi kualitas sing ketat lan jaminan kualitas sing apik banget kanggo awake dhewe, uga inspeksi pihak katelu sing ditampa kayata SGS, ITS.
  • Audit pabrik BSCI
  • Rega sing cukup lan pangiriman cepet
  • Sales profesional ing Inggris lan layanan purna jual
  • 200.000 pcs saben wulan kapasitas produksi
  • Bekerjasama karo luwih saka 56 negara ing saindenging jagad lan hubungan bisnis jangka panjang karo klien lawas luwih saka 3-6 taun, merek Ross , Forever 21, lsp.
  • Sertifikat Asal bisa dilamar
  • Langkah-langkah produksi kalebu benang katun, kain tenun, warna pewarnaan, setelan kain, inspeksi kain, pemotongan kain, inspeksi kain swatch, tali kain cetak utawa sulaman, jahitan klambi, inspeksi klambi, setrika klambi, pengepakan barang, detektif jarum.
  • Barang bisa dikirim lewat Laut, Udhara, dening Carriers (DHL, UPS, FEDEX).
  • Dina pangiriman pengiriman beda-beda saka macem-macem negara lan tujuan. Biasane, dening Carrier butuh wektu 4-10 dina, kanthi Air butuh 3-5 dina, dening Sear udakara 20-30 dina.
197d71980cc6d7cd9951de8f4979547 cd76a7dbbd66385f34fab50e3a3ce17 ac8a73945d56f649fbfda8b119844e8 1630e2ed778b60f4a62ece5daeee323

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita