• ad_page_banner

FAQ

FAQ

Pitakon Paling Kerep Klien

FAQ Produsen Sandhangan Khusus:

P: Apa aku bisa duwe label grafis lan merek dhewe?

A: Ya mesthine. Kabeh produk bisa disesuaikan, kita wis nindakake layanan OEM lan ODM luwih saka 15 taun saiki.

P: Apa MOQ sampeyan?

Kaya biasane, MOQ yaiku 1000 pcs saben warna saben desain.

P: Apa lead time produksi sampeyan sawise aku pesen?

A: Biasane butuh 45 dina nganti 60 dina.

P: Kepiye sampeyan njamin kualitas kiriman?

A: Biasane prosedur pesanan kita yaiku sampel sing pas, kualitas swatch, dips lab, karya seni mogok bakal ditawakake kanggo persetujuan sawise pesenan, sampel pra-produksi bakal diwenehake kanggo disetujoni sadurunge produksi akeh. Sawise iki, sampel kiriman bakal ditawakake kanggo disetujoni sadurunge dikirim. Uga duwe departemen QC khusus sing bakal mriksa kualitas kanggo saben langkah, kayata mriksa potongan potong, pengerjaan sajrone dijahit, lan kualitas massal sadurunge dikemas.

P: Apa aku ngerti apa ana perusahaan sing makarya? Lan merek endi?

A: Produk utamane diekspor menyang Australia, AS, Selandia Baru lan Spanyol, kita wis nindakake merek Valley Girl, Forever 21, Temt luwih saka 6 taun.

P: Apa istilah pembayaran sampeyan?

A: Biasane bakal T / T, uga olèh pesanan jaminan perdagangan Alibaba.

P: Apa conto timbal sampel yen aku pesen siji conto? Apa biaya sampel bisa dikembalikan?

A: Biasane butuh wektu 2-3 dina lan manawa bisa ngasilake maneh kanthi urutan akeh.

P: Apa perusahaan sampeyan entuk sertifikasi?

A: Saiki kita wis lulus audit BSCI, yen produk sampeyan butuh pabrik duwe sertifikasi liyane kayata Disney, audit Sedex, kita bisa menehi sampeyan.