• ad_page_banner

Produk Kita

Lengan Panjang Jersey Hoodie Customized Fashion Xtreme Lengan Panjang Hoodies Pria 100% c

Katrangan singkat:

Hoodie kosong warna padhet biasa kanggo kapan wae ing taun awan utawa wengi. Cocog kanggo pria, wanita lan bocah. Hoodies apik tenan nggawe nyaman lan alus ing kabeh dina sajrone musim gugur lan musim salju. Hoody iki cocog kanggo macem-macem skenario, kayata klambi dalan kanggo kegiatan njaba, nginep ing omah, rapat kanca, klambi kulawarga lan pesta, lan klambi klambi. Barang akeh bakal ngliwati 12 langkah saka benang katun nganti sandhangan kalebu sawetara langkah pamriksa kualitas supaya bisa ditangan klien. Sampel kasedhiya kanggo mriksa sampeyan.


Detail Produk

Tag Produk

UKURAN

Ukuran grafik (inci)
ukuran S / M. L / XL 2XL / 3XL
pundhak 17.72 18.5 19.28
dhadha 39,37 45,67 51,97
dawane 26.77 28.35 30.31
lengen klambi 24.8 26.38 27,95
Mung 5% wong sing nganggep cara cilik banget nanging ukuran 1-2 nganti aman
wenehi 1-3 inci bedane amarga pangukuran manual
singleimg1 Dhadha
  • Ngendhokke tangan.
  • Tarik tape ing sisih paling dhadha

Lengan

Bentuk titik tengah leher menyang cuffs

Dawane

  • Selehake tape ing sisih gulu sisih.
  • Tarik pita ing sadhuwure titik dhadha (BP) terus mudhun menyang sisih ngisor.

SPESIFIKASI

  • Katun sikat 100%, benang dering, 250gsm
  • Ukuran biasane S nganti 2XL, uga nampa 5XL-7XL
  • Rong lapisan nganggo jersey siji
  • Garis leher pita balung mburi
  • Karya seni cetak utawa logo sulaman ditampa
  • Gaya handfeel kain alus lan plus ukuran pria lan wanita mode
  • Gaya ukuran plus
  • 1000 pcs / warna / gaya kanggo order akeh

PROSEDUR PRODUKSI

  • Konfirmasi kain lan pas
  • Konfirmasi teknik lan posisi logo
  • Konfirmasi aksesoris kalebu nggambar label label utama 、 label ukuran, label wisuh, diseag, polybag, utawa liya-liyane sing sampeyan butuhake.
  • Sawise conto protokol konfirmasi urutan akeh
  • Sampel pra produksi sadurunge produksi massal diwiwiti.
  • Sampel pengiriman dikirim sadurunge barang akeh dikirim
  • Cara kontak kalebu rapat Email, Whatsapp, Skype,, Telpon, Zoom

FAQ

1 、 Apa aku bisa njaluk conto?
Mesthi wae Biaya sampel bakal dikenani biaya lan bisa dibalekake kanthi pesenan akeh ing ngisor iki.

2 、 Suwene aku bisa nampa sampel?
Kanggo produksi sampel butuh 1-2 dina sawise konfirmasi desain lan pas. Sampeyan butuh wektu 3-7 dina kanggo nggawa sampeyan nganggo operator, kayata DHL, UPS, FEDEX.

3 、 Suwene kanggo produksi massal?
Biasane kanggo 1000 pcs, butuh wektu udakara 15 dina sawise sampel pra-produksi disetujoni. Kanggo 50.000 pcs, butuh wektu 30-45 dina, gumantung saka gayane.

197d71980cc6d7cd9951de8f4979547 cd76a7dbbd66385f34fab50e3a3ce17 ac8a73945d56f649fbfda8b119844e8 1630e2ed778b60f4a62ece5daeee323

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita