• ad_page_banner

Produk Kita

pria kostum grosir lengan panjang depan saku kangguru multi-warna blok hoodie

Katrangan singkat:

Pengin beda ing urip saben dinane. Hoodie blok warna sing unik nggawe sampeyan istimewa ing akeh wong ing kutha. Hoodies apik tenan digawe panas lan nyaman nalika musim gugur lan mangsa. Nampilake hood drawstring warna ireng lan kanthong kangguru warna kontras ngarep. Hoody blockblock iki minangka pilihan sing apik kanggo kegiyatan ing njaba kayata sandhangan dalan, rapat kanca, klambi kulawarga lan pesta. Barang akeh bakal ngliwati 12 langkah saka benang katun-poliester nganti rasukan kalebu sawetara langkah pamriksa kualitas supaya bisa ditangan klien. Sampel kasedhiya kanggo mriksa sampeyan.


Detail Produk

Tag Produk

UKURAN

Ukuran grafik (inci)
ukuran S / M. L / XL 2XL / 3XL
pundhak 17.72 18.5 19.28
dhadha 39,37 45,67 51,97
dawane 26.77 28.35 30.31
lengen klambi 24.8 26.38 27,95
Mung 5% wong sing nganggep cara cilik banget nanging ukuran 1-2 nganti aman
wenehi 1-3 inci bedane amarga pangukuran manual
 singleimg1 Dhadha
  • Ngendhokke tangan.
  • Tarik tape ing sisih paling dhadha

Lengan

Bentuk titik tengah leher menyang cuffs

Dawane

  • Selehake tape ing sisih gulu sisih.
  • Tarik pita ing sadhuwure titik dhadha (BP) terus mudhun menyang sisih ngisor.

SPESIFIKASI

  • 60% katun 40% poliester, ing wulu, 260gsm
  • Ukuran biasane S nganti 2XL, uga nampa 5XL-7XL
  • Kaping lapisan kaping pindho
  • Kaset kaos jomblo
  • Kasedhiya logo sulaman
  • Gaya handfeel kain alus lan plus ukuran pria lan wanita mode
  • Gaya ukuran plus
  • 3000 pcs / gaya kanggo order akeh

FAQ

1 、 Pira warna sing kasedhiya?
Kita cocog karo warna karo Sistem Pencocokan Pantone. Supaya sampeyan bisa menehi informasi babagan kode warna pantone kanggo desain pesanan akeh. Kita bakal cocog karo warna, utawa yen ora, bisa menehi saran warna pasar sing populer kanggo sampeyan.

2 、 Apa jinis sertifikat sing sampeyan duwe?
Kita produsen, duwe audit pabrik BSCI. Kanggo klambi, kita uga nampa laporan tes saka ITS 、 SGS.

5 、 Apa istilah pembayaran sampeyan?
Kawicaksanan pambayaran yaiku pambayaran maju 30% lan 70% TT sadurunge dikirim metu saka pabrik. Kita uga nampa L / C ing ngarsane kanthi jumlah akeh.

LAYANAN

  • Kustomisasi LOGO disedhiyakake uga label lan customisasi labelag
  • 200.000 pcs saben wulan kapasitas
  • Penjualan nganggo basa Inggris lan layanan sawise-sales nggawe komunikasi luwih cepet.
  • Cara kontak kalebu email, whatsapp, skype, telpon, rapat zoom, lsp.
  • Jadwal produksi akeh 、 foto 、 video malah streaming langsung bakal disedhiyakake sajrone prentah, supaya sampeyan bisa ngerti babagan kahanan produksi.
197d71980cc6d7cd9951de8f4979547 cd76a7dbbd66385f34fab50e3a3ce17 ac8a73945d56f649fbfda8b119844e8 1630e2ed778b60f4a62ece5daeee323

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita