• ad_page_banner

Produk Kita

Kualitas tinggi 100% katun perancis logo terry kustom pullover dasi dye crewneck kaus

Katrangan singkat:

Kaus leher Crew Tie Dyed kanthi ukuran plus lan kain katun, nggawa luwih unik lan beda ing gaya urip saben dinane. Sampeyan bisa nganggo ing endi wae ing wayah awan lan wengi. Werna bisa ireng 、 putih 、 jambon 、 biru utawa campuran telu utawa patang warna. Pilihan sing paling apik kanggo dicocogake karo jaket mudhun utawa jaket musim dingin kanthi gaya mode. Ukuran plus sing cocog kanggo pria, wanita lan bocah-bocah kanggo klambi santai, klambi kulawarga, klambi. Barang akeh bakal ngliwati 12 langkah saka benang katun-poliester nganti rasukan kalebu sawetara langkah pamriksa kualitas supaya bisa ditangan klien. Sampel kasedhiya kanggo mriksa sampeyan.


Detail Produk

Tag Produk

UKURAN

SIZE RABLE
UKURAN AKROSS
NGOMPOK
DADA SLEEVE
PANJANG
RODY
PANJANG
S / / / /
M 50 112 69 65
L 52 116 0 67
XL 54 120 71 69
2XL 56 124 72 71

SPESIFIKASI

  • Katun 100%, ing wulu, 280gsm
  • Ukuran biasane S nganti 2XL, uga nampa 5XL-7XL
  • Hood lapisan tunggal
  • Garis garis leher Jersey
  • Kasedhiya logo sulaman
  • Gaya handfeel kain alus lan plus ukuran pria lan wanita mode
  • Teknik dasi kanthi dasi supaya ukuran akeh bisa beda-beda
  • 3000 pcs / gaya kanggo order akeh

FAQ

1 、 Pira warna sing kasedhiya?
Kita cocog karo warna karo Sistem Pencocokan Pantone. Supaya sampeyan bisa menehi informasi babagan kode warna pantone kanggo desain pesanan akeh. Kita bakal cocog karo warna nalika nggawe conto ing facotry kooperasi jangka panjang, banjur sampeyan bisa ndeleng desaine dadi conto nyata. Nanging biaya kaus bakal beda-beda gumantung saka desain lan pirang-pirang warna kanggo desain. Kita uga bisa menehi rekomendasi desain warna kanggo referensi sampeyan.

2 、 Apa jinis sertifikat sing sampeyan duwe?
Kita produsen, duwe audit pabrik BSCI.

3, Kepiye cara ngontrol kualitas barang akeh?
Kita bakal nyedhiyakake conto pas, sampel pra-produksi, sampel pengiriman sajrone proses kasebut. Kita duwe staf 4 QC mriksa produk sing wis rampung lan rampung nalika ngasilake. Kita uga bisa menehi pihak katelu kanggo nawakake laporan pamriksa pungkasan yen pesenan akeh.

4 、 Apa istilah pembayaran sampeyan?
Kawicaksanan pambayaran yaiku pambayaran 30% TT lan 70% TT sadurunge dikirim saka pabrik. Kita uga nampa L / C ing ngarsane kanthi jumlah akeh.

LAYANAN

  • Kita nyedhiyakake layanan conto conto sadurunge nggawe pesanan akeh
  • 200.000 pcs saben wulan kapasitas
  • Penjualan nganggo basa Inggris lan layanan sawise-sales nggawe komunikasi luwih cepet.
  • Cara kontak kalebu email, whatsapp, skype, telpon, rapat zoom, lsp.
  • Jadwal produksi akeh 、 foto 、 video malah streaming langsung bakal disedhiyakake sajrone prentah, supaya sampeyan bisa ngerti babagan kahanan produksi.
197d71980cc6d7cd9951de8f4979547 cd76a7dbbd66385f34fab50e3a3ce17 ac8a73945d56f649fbfda8b119844e8 1630e2ed778b60f4a62ece5daeee323

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita