• ad_page_banner

Blog

  • Best T-shirt material

    Bahan kaos paling apik

    Materi kaos paling apik, Kaya wangsulan kanggo pitakon sing paling penting ing bisnis pakaian khusus, gumantung. Ing kasus iki, wangsulan gumantung saka kombinasi syarat tartamtu sampeyan: Kualitas sing sampeyan goleki: kelembutan, ambegan, struktur, kelembapan, lan liya-liyane. Cara cetak ...
    Waca liyane
  • Why Choose 80 Cotton 20 Polyester Hoodie

    Napa Pilih 80 Katun 20 Poliester Hoodie

    80 Katun 20 Poliester Hoodie misuwur banget ing jaman saiki, Hoodie minangka sandhangan digawe kanggo cuaca sing adhem ing umume. Hoodie kudu anget. Katun 100% ora bakal nggawe sampeyan anget amarga struktur tekstil jersey lan katun minangka zat. Sampeyan bener, 50/50 mung sing paling murah sing bisa dipikolehi, h ...
    Waca liyane
  • OEM/ODM Hoodie print methods

    Cara nyithak OEM / ODM Hoodie

    Hoodie nyithak layar minangka cara sing paling penting kanggo nyithak hoodie. Cara klasik iki apik banget, awet, lan favorit kabeh wong. Liyane sing apik yaiku sampeyan ora bisa nyithak nganggo kain peteng. Lan meh kabeh jinis f ...
    Waca liyane
  • Hoodie On-Demand Print Areas

    Area Print On-Requand Hoodie

    Hoodie duwe macem-macem lokasi cetak lan bisa nampung macem-macem cara cetak, nanging bisa uga ana sawetara watesan lan masalah potensial. Kaya pirang-pirang perkara liyane, aturan jempol tetep sederhana. Luwih becik, tetep dadi kelas. Pisanan ayo goleki area cetak, banjur ...
    Waca liyane
  • Men’s and unisex vs women’s hoodies

    Hoodie pria lan unisex vs wanita

    Salah sawijining keputusan utama sing kudu dijupuk nalika tuku akeh yaiku tuku kabeh unisex utawa supaya gaya pria lan wanita. Amarga ora kabeh produk hoodie kalebu pria lan wanita. Yen ora, diarani unisex. Unisex intine padha karo pria. Kanthi tembung liyane, dheweke ...
    Waca liyane
  • How to order the right size hoodies?

    Kepiye pesen hoodies ukuran sing tepat?

    Umume, ukuran hoodie bakal cocog karo ukuran kaos sing biasane digunakake. Nanging kaya biasane, ana sing istiméwa; umume ana gandhengane karo merek, gaya, pas, lan bedane antarane potongan pria lan wanita. Banjur sampeyan pengin mikir manawa gaya pribadi bakal diwiwiti. Kanggo e ...
    Waca liyane
  • How to wear a hoodie

    Cara nganggo hoodie

    Pitakon sing luwih gampang yaiku ora nganggo hoodie. Iki minangka sandhangan sing paling fleksibel ing lemari sapa wae. Sadurunge mudhun menyang gym, game bal-balan, lan video hip hip, hoodie wis dadi barang pokok kanggo kabeh wong, amarga fleksibilitas saben dinane - lan saya ...
    Waca liyane
  • 3 Kind hoodies you won’t wear

    3 jinis hoodies sing ora bakal dienggo

    Kaping pisanan, aja nganggo hoodies ing acara khusus. Hoodies kanggo kenyamanan, kahanan kasual lan bisa uga metu ing wayah wengi. Aja nganti wawancara kerja, tanggal kapisan, penampilan pengadilan, ketemu wong tuwa, Thanksgiving, pesta kerja liburan, panguburan, lan ora nganggo hoodies ...
    Waca liyane
  • What are the benefits of knitted sweatshirt?

    Apa mupangate kaos rajutan rajutan?

    Kain minangka bahan sing digunakake kanggo nggawe sandhangan. Minangka salah siji saka telung unsur sandhangan, kain ora mung bisa nerangake gaya lan karakteristik sandhangan, nanging uga bisa langsung mangaruhi warna lan bentuk sandhangan. Dadi Apa mupangat kaos rajutan rajutan? 1. Skalabilitas Rajutan Fab ...
    Waca liyane
  • Difference between jersey and cotton

    Bedane jersey lan katun

    Katun minangka jinis serat (serat selulosa alami) lan jersey minangka teknik nyulam. Jersey dipérang manèh dadi 2; jersey tunggal lan jersey dobel. Loro-lorone minangka teknik rajutan. Umume klambi rajutan dienggo luwih asring. Contone kaos sing dienggo rajutan, umume ...
    Waca liyane
  • What is tie dye hoodie? Tie Dye History

    Apa hoodie dye hoodie? Sejarah Tie Dye

    Tie-dyeing, cara pewarna nganggo tangan sing pola warna digawe ing kain kanthi nglumpukake pirang-pirang bagean bahan cilik lan naleni kanthi taline sadurunge dicelupake ing dyebath. Pewarna kasebut gagal nembus bagean sing kaiket. Sawise garing, lawon ...
    Waca liyane
  • How to Purchase Hoodie & Sweatshirts

    Cara Tuku Hoodie & Kaos

    Babagan pisanan sing kudu dipikirake yaiku kain Hoodie & Kaus. Umume adhedhasar katun, utawa dicampur sethithik, yaiku kain terry rajutan (rajutan telung baris), ing ngarepe pola rajutan, ing njero ana gelung, yen dipateni, diarani flanel. Amarga wis cedhak banget nganggo, mula ...
    Waca liyane