• ad_page_banner

Blog

Materi kaos paling apik, Kaya wangsulan kanggo pitakon sing paling penting ing bisnis pakaian khusus, gumantung. Ing kasus iki, wangsulane gumantung saka kombinasi syarat tartamtu sampeyan:

Kualitas sing sampeyan goleki: kelembutan, ambegan, struktur, kelembapan, lan liya-liyane.
Cara nyithak sing pengin digunakake: langsung menyang sandhangan, nyithak layar, sulaman, lsp.
Rega sing sampeyan mbayar: anggaran maksimal kanggo pesenan utawa saben barang.
Tujuane kaos: reuni kulawarga, seragam kerja, acara olahraga, barang dagangan lsp.
Wong kasebut bakal nyandhang: umur, gaya, pengarepan.
Lari nganggo Katun 100% katun yen sampeyan pengin klambi alus, nyaman, ambegan, lembut ing kulit, ora clingy, lan bisa disesuaikan karo metode apa wae.

Elinga: bisa nyuda sithik, bisa noda, kisut, lan cenderung nyedhot kelembapan lan nahan, tinimbang ora ngidini nguap kanthi cepet. Tee katun populer karo kabeh wong, mula bisa dadi aman.

Go karo Kaos poliester 100% yen sampeyan pengin klambi sing entheng, awet, lancip alus, lan tahan kisut, nyusut utawa luntur, ditambahake kelembapan supaya cepet nguap.

Elinga:Poliester kurang ambegan, clingy, iritasi kulit, lan diwatesi kanthi cara cetak. Regane bisa luwih dhuwur tinimbang klambi liyane, gumantung karo merek.

Go karo campuran Tshirt yensampeyan pengin sing paling apik kaloro jagad. Poly-cotton 50/50 minangka campuran utama pisanan, nanging saiki kita duwe campuran campuran sing saya populer, sing nambah rayon kanggo lelembut lan tirai ekstra. Banjur ana CVC, sing tegese campuran katun sing akeh. Tri-campuran iku favoritku.

Elinga: Dheweke regane luwih regane luwih larang, nanging isih terjangkau.

Kaos & Hoodie, Kaos & Tank top, Celana, pakaian olahragaPabrikan Rega grosir kanthi kualitas Pabrik. Dhukungan Laber Khusus, Logo Khusus, pola On-Deman, warna.

Hubungi RFQ:

Email: carol.wei@wwknitting.com
Nomer telpon: +86 13677086710
Nomer TelePhone: 0086 0791 88176366


Wektu kiriman: Apr-09-2021