• ad_page_banner

Blog

scrreen-printing

Nyithak layarhoodie minangka cara sing paling gampang digunakake kanggo nyithak hoodie. Cara klasik iki apik banget, awet, lan favorit kabeh wong. Liyane sing apik yaiku sampeyan ora bisa nyithak nganggo kain peteng. Lan meh kabeh jinis kain. Dagang yaiku sampeyan mbayar saben warna, lan nyiyapake biaya bisa uga murah yen entuk dhuwit sithik. Supaya cethané tetep gampang. Kanggo ngrusak kabeh pro lan kontra saka rong cara cetak paling dhuwur, priksa Pencetakan Layar vs DTG.

DTG-1

DTGhoodie utawa sandhangan langsung yaiku apa sing bakal digunakake nalika nggawe hoodies, utawa kudu duwe warna sing lengkap. Kualitas cetak ora cukup apik tinimbang dicithak layar, lan warnane ora sregep, nanging sampeyan bisa kanthi gampang nggawe potongan siji ing pelangi, sing ora bisa digunakake kanthi nggunakake cetak layar. Elinga yen sampeyan kudu nganggo katun 100% kanggo asil sing paling apik, lan ati-ati babagan ngumbah nganggo banyu panas lan deterjen sing kuat yen sampeyan pengin awet.

heat-transfer-1

Transfer panashoodie minangka cara sing digunakake yen pengin bisnis foil metalik mengkilap, utawa yen sampeyan duwe desain warna lengkap nanging ora bisa mbayar kabeh warna mangsi, lan ora bisa nggunakake DTG amarga sampeyan duwe lokasi cetak aneh . Elinga yen nggawe lapisan plastik tipis ing sisih ndhuwur kain, ngilangi ambegan, lan pungkasane bakal retak lan chip– yen sampeyan angel banget utawa ngumbah kakehan. Ateges stiker sing ditekan.

dye-sub

Pewarnaan sublimasihoodie minangka cara kanggo "print kabeh-kabeh" (meh kabeh). Iki uga minangka pilihan sing cocog kanggo nggawe cetakan warna lengkap, kayata desain ruang unicorn sing magis. Kabeh wong duwe, ya? Pewarna-sub padha karo transfer panas nanging kalebu reaksi kimia, ngilangi fase cair nalika digawe panas, dadi gas sing kaiket karo serat. Iki nggawe cetakan "tangan alus" sing awet, permanen, apik banget. Elinga yen mung bisa digunakake ing poliester. Dadi ana sing.

embroidery

Sulamanhoodie minangka cara kanggo njaga supaya tetep classy utawa merek hoodies sampeyan kanthi ritel. Elinga yen sulaman nganggo backing ing sisih ngelawan kain sing bisa gedhe banget kanggo sandhangan sing luwih tipis utawa rada ora nyaman ing area gesekan (kaya ing irunge). Dadi kaya biasane, jaga sulaman sulaman sampeyan dadi cilik lan gampang. Dodo kiwa yaiku logo utawa desain bordir sing khas, nanging sawetara conto penempatan kreatif yaiku pergelangan tangan utawa ujung tutup.

Kaos & Hoodie, Kaos & Tank top, Celana, pakaian olahragaPabrikan Rega grosir kanthi kualitas Pabrik. Dhukungan Laber Khusus, Logo Khusus, pola On-Deman, warna.

Hubungi RFQ:

Email: carol.wei@wwknitting.com
Nomer telpon: +86 13677086710
Nomer TelePhone: 0086 0791 88176366


Wektu kiriman: Apr-09-2021