• ad_page_banner

Blog

80 Katun 20 Poliester Hoodiebubar misuwur banget, Hoodie minangka sandhangan digawe kanggo hawa sing adhem umume. Hoodie kudu anget. Katun 100% ora bakal nggawe sampeyan anget amarga struktur tekstil jersey lan katun minangka zat. Sampeyan bener, 50/50 mung sing paling murah sing bisa dipikolehi, nanging ana campuran "sehat" sing bisa digunakake kanthi fungsional nalika fungsional.

80/20 lan 85/15 minangka combo sing sampurna. 20% poliester bakal menehi hoodie sing dibutuhake kanggo anget, lan 80% katun bisa narik napas. Nanging sampeyan kudu nganggep manawa jersey wulu bisa duwe sikat utawa terry. Wulu wulu sikat luwih anget amarga saka serat sing mbukak lan luwih kenthel. Wulu bulu terry rasane luwih tipis sanajan bobote padha lan ora anget kaya disikat. Nanging terry bakal cocog banget ing wayah wengi.

Wulu wulu sing disikat bisa nganggo sikat siji lan "multi", biasane ana telu. Yen luwih disikat, rasane luwih apik. Uga ora dikethok. Hoodie murah saka H&M lan Gildan nganggo bulu domba sing mbukak tanpa sikat, mula ora ana serat ing kaos sampeyan.

Lan pungkasan yaiku bobot saka bulu. Luwih luwih apik. Standar yaiku 280gsm. Btw kanggo wong sing ora ngerti, GSM tegese Grams Per Meter, dadi bobote fisik barang kasebut. Sawetara hoodies kanthi 350gsm bisa bobote 0.8kg. Hoodie murah 50/50 udakara 350-450 gram, amarga 50% poliester sing super ringan minangka bahan sing mbandhingake karo katun.

Lan final. Hoodie katun 100% ora "bisa digunakake" kaya campuran 80/20 lan 85/15. Dadi ora prelu mbayar mbayar kosong kanggo mburu kasampurnan. Neliti lan ngisi daya kanggo kualitas, ora mung kanggo merek sampeyan.

Kaos & Hoodie, Kaos & Tank top, Celana, pakaian olahragaPabrikan Rega grosir kanthi kualitas Pabrik. Dhukungan Laber Khusus, Logo Khusus, pola On-Deman, warna.

Hubungi RFQ:

Email: carol.wei@wwknitting.com
Nomer telpon: +86 13677086710
Nomer TelePhone: 0086 0791 88176366


Wektu kiriman: Apr-09-2021