• ad_page_banner

Layanan

Pabrikan Sandhangan Khusus China Kanthi Layanan Lengkap

Nggawe Sampel

Kita nggawe kabeh jinis pola lan conto sadurunge akeh produksi. Layanan nggawe conto njamin proses produksi kanthi sukses.

Sourcing Matrial

Minangka pabrikan sandhangan sumber kain lan trim, kita duwe 31 pemasok sing dipercaya kanggo nulungi kita entuk kabeh jinis bahan lan motong kanthi rega paling apik.

Label Pribadi

Minangka produsen sandhangan label pribadi, sampeyan menehi kabeh jinis label sandhangan khusus kanthi macem-macem bahan, kayata kertas, kulit, logam lan plastik.

Produksi Akeh

Pabrik pabrik sandhangan sing nutupi 10.000 meter persegi, duwe 300 tenaga kerja trampil lan 5 garis prdouction otomatis nggawe produk sandhangan kanggo para pelanggan global.

Pengepakan Kiriman

Biasane diwiwiti saka sumber kain sing sampeyan karepake lan pungkasan nganggo paket lan pangiriman langkah-langkah saka garmen rampung ing saindenging jagad.

Kontrol Kualitas

Minangka pabrikan sandhangan sing berkualitas, kualitas urip. Kita terus ningkatake sistem kontrol kualitas lan promosi layanan kontrol kualitas sandhangan.