• ad_page_banner

Produksi Akeh

Produsen Busana Produksi Akeh

DSC_0027-scaled-p09ruxt1k99j5tkazx95zz8da7ksnofe0qc0flca7s

WWK Busana yaiku a pabrikan sandhangan produksi massal. Minangka pabrikan sandhangan akeh, kanggo nggedhekake jaringan pabrikan ing jaban rangkah, kita bisa nampa pesanan akeh lan nyedhiyakake luwih akeh perusahaan sandhangan. Sampeyan ngrancang lan kita ngasilake. Sampeyan bisa fokus ing bisnis nambah lan nggawe kabeh pabrik lan logistik ing tangan kita. Layanan produksi pakaian kita bakal mbantu supaya roda bisnis klambi bisa diuripake.

Garment-Manufacturing-Process

Proses Pabrik Garment

WWK perusahaan produksi sandhanganwis streamline ilmiah karo peralatan paling anyar lan keahlian sing dipikolehi liwat 15 taun ing lapangan. Nalika nampa pesanan pesanan lan pengiriman barang sing dikonfirmasi, bahan baku kalebu kain lan trem lan rencana wektu lan tumindak wis dirampungake lan dikomunikasikan karo kabeh. File produksi dikomunikasikan menyang pabrik kanthi kabeh rincian lan ngawasi saben dina tumrap produksi ora cocog karo rencana kasebut.