• ad_page_banner

Pengepakan lan Pengiriman

Pengepakan lan Pangiriman Pabrik Busana

02

1. Paket Poli Sederhana

Kita nggawe kemasan polybag sederhana minangka tambahan nilai gratis; sampeyan bisa njaluk dikemas saben bungkus utawa dikemas ing puluhan utawa jumlah apa sing sampeyan karepake. Kita seneng menehi sampeyan sing kasedhiya kanggo pelanggan merek sandhangan kanthi langsung.

2. Kantong khusus

Kanggo perhatian lan merek liyane, sampeyan bisa nggawe logo khusus utawa desain liyane ing tas poli. Kita duwe opsi iki supaya sampeyan bisa entuk sing dikarepake, lan priksa manawa kita kudu nutupi kabeh aspek merek sampeyan. Sawetara panjaluk khusus kasebut bisa uga kalebu; pengepakan polybag individu, tag batin sing dicithak layar, tag tenun khusus, kemasan massal, tag hang dicetak, lsp.

Mitra Ekspres Kami:

- Ekspres Internasional:
DHL / UPS / EMS / TNT / FedEX ……

- Segara:
Cosco / Nedlloyd / Mearsk / CMA-CGM / OOCL / NYK ……

Pengiriman lan Pangiriman

Miturut syarat pelanggan, dheweke bisa milih macem-macem mode transportasi.

Minangka pabrikan busana khusus, kanggo njamin kualitas sandhangan lan aliran transportasi sing lancar, kita nyedhiyakake cara pengiriman khusus menyang klien sandhangan sing beda-beda.

WWK Busana makarya karo akeh perusahaan kargo samudra ekspres lan internasional, mula ongkos kirim cukup larang. Kita bakal milih mode transportasi miturut syarat pelanggan lan milih perusahaan transportasi sing paling hemat kanggo dheweke.

-Dening Laut Murah & alon

Ing saindenging jagad 20-25 dina

-Dening Air Fast & larang

Target Wektu
Eropa 3-5 dina apa
Amerika Utara 3-5 dina apa
Amerika Selatan 3-5 dina apa
Afrika 3-5 dina apa
Asia 3-5 dina apa