• ad_page_banner

Label lan Tag Pribadi

Produsen Busana Label Pribadi

Apa sing digawe pabrikan label pribadi?

WWK yaiku a perusahaan pabrik sandhangankanthi label pribadi lan layanan tag. Produsen sandhangan label pribadi duwe kapasitas lan katrampilan kanggo nangani persyaratan label mewah, yaiku kanthi kerumitan desain utawa volume sandhangan sing dibutuhake. Kanggo sentuhan pungkasan saka sandhangan sampeyan, kita uga bisa ngrewangi sampeyan nggawe desain kanggo merek fashion sampeyan; saka logo merek, label utawa desain hang-tag nganti layanan percetakan kanthi macem-macem pilihan bahan. Apa sing digawe saka kertas, plastik, bordir utawa dicithak, kita duwe pengalaman akeh. Ana sawetara conto label lan tag sing nuduhake teknis.

custom-label
Custom-Made-Metal-Label-p0nzv232whgmeh82pdsaxsy7sogk6an04qh4zudqxs

1. Label lan Tag Logam Custom Made

Label logam nduweni ketahanan nyandhang lan kekuatan kompresi sing apik.
Tulisan tangan bisa milih efek lekukan, ora bakal luntur.
Sampeyan bisa milih campuran kulit utawa kulit sing cocog.

2. Label Kertas Custom Made lan Tag

Label lan label pribadi kertas lan kain sing digawe khusus.
Sampeyan bisa milih kekandelan lan macem-macem bahan kanggo nggawe kertas.
Bisa dipotong nganggo bentuk apa wae, kabeh cetakan warna.
Umume kanggo sandhangan njaba.
Tag sulaman kain biasane digunakake ing njero garis leher.
Sanajan biasane luwih cilik, nanging pola lan aksara sulaman warna-warni.

Custom-Made-Paper-Lable-p0nzv30x3bhwq36pjw6xiapoe2bxdzqqgv4mh4ccrk
Custom-Made-leather-Lable

3.Label lan Tag Kulit Custom Made

Label kulit lan label sing digawe khusus.
Tag kulit duwe anti banyu sing apik.
Tulisan tangan bisa milih efek lekukan, ora bakal luntur.
Sampeyan bisa milih campuran aksesoris logam sing cocog.
Apa wae bentuk bisa diprodhuksi
Kekandelan, warna, wujud, bisa disesuaikan.

4.Label lan Tag Plastik Gawe Khusus

Label plastik lan tag sing digawe khusus.
Tag Plastik digawe saka Plastik, PVC, ABS.
Iki nambah banget kemampuan anti banyu lan anti-polusi, lan uga nggawe pola Tag Plastik bening, kasetyan warna dhuwur, lan luwih awet.
Kekandelan, warna, wujud, bisa disesuaikan.

label