• ad_page_banner

Sistem Kontrol Kualitas

Perusahaan Manufaktur Busana Kontrol Mutu

1. Tujuan Kualitas Pabrik Busana WWK

1 、 Mbayar tingkat kualifikasi produk yaiku 99%.

2 、 Ngatasi tarif keluhan klien yaiku 100%.

WWK minangka pabrikan sandhangan sing berkualitas. Kualitas minangka inti saka layanan. Kabeh staf kudu ngelingi lan ngerti isi kabijakan kualitas, target mutu lan ditindakake ing antarane macem-macem kegiyatan kontrol mutu saengga kabijakan kualitas lan tujuan kualitas bisa ditindakake.

2. Kebijakan Kontrol Kualitas Garment

Perusahaan Pakaian WWK bangga ngenalake kabijakan jaminan kontrol kualitas 100% kanggo kabeh produk. Kita nawakake jaminan kualitas 100% lan ora ana potongan sing bakal rusak. Yen sampeyan pesen 200 potongan, sampeyan bakal oleh 200 lembar sing akurat kaya katrangan sampeyan. Kebijakan jaminan kualitas 100% kalebu:

Ora ana kain utawa klambi apa wae.
Ora ana utas sing longgar.
Ora ana kesalahan jahitan.
100% preshrunk.
Ora ana reregetan.
Ora ana kesalahan cetak.
Miturut ukuran sing kasedhiya kanthi toleransi 1 inci.
Kemasan kualitas.