• ad_page_banner

Nggawe Sampel

Pabrik Sampel Nggawe Sampel

DSC_0030-scaled-p01fbhl4vq86nznuvx4zxkrtoo9sfdm0dddfpmz1ak

WWK yaiku a pabrikan sandhangan nggawe conto. Sampel bisa diwenehake sadurunge pesenan akeh. Liwat conto, sampeyan bisa mriksa kualitas lan ukuran produk.

Kita kudu njupuk conto biaya USD 80-300 saben gaya, bisa bali sawise pesen.
Bisa ngrampungake conto sawise nampa syarat nggawe conto sajrone 1-2 minggu.

Kita seneng mbantu butik, desainer independen utawa perusahaan sandhangan wiwitan kanggo miwiti merek pakaian. Kanthi macem-macem layanan ahli, WWK digawe kanthi sampurna kanggo supaya mitra manufaktur sandhangan lan mbantu sampeyan dadi pabrik sandhangan layanan mandheg. Wiwit nggawe conto nganti sumber nganti dikirim, klambi ahli ing tim nyedhiyakake merek kanthi ati-ati lan rajin banget.