• ad_page_banner

Produk Kita

Kaos hip-hop anime Jepang musim panas Harajuku cosplay Sasuke Uchiba 3D kaos pria dicetak

Katrangan singkat:

Kaos t-shirt 3D dicetak mode iki bisa dadi paling dawa nganggo jersi poliester. Pas teratur sing fleksibel lan nyaman. Kerah tulang rusuk lan lengen klambi kaping pindho nyekel gaya busana pria, lan uga ndadekake sampeyan unik nalika musim panas. Kaos cetak sublimasi iki minangka pilihan sing apik lan apik banget kanggo dina-dina sing arep dienggo .. Rapat kanca, kegiatan njaba, klambi kulawarga sanajan dina kerja. Gaya unisex, alus lan nyaman kanggo wanita lan pria, uga bocah.


Detail Produk

Tag Produk

Ukurane

Bagan Ukuran Manungsa S M L XL 2XL 3XL
Dada (CM) 49 51 53 55 57 59
Dawa (CM) 67 69 71 73 75 77
Pundhak (CM) 44 45.5 47 48.5 50 51.5
Lengan (CM) 18.9 19.7 20.5 21.3 22.1 22.9

Spesifikasi

  • 100% poliester, klambi tunggal
  • 150gsm
  • Gulu kru nganggo Iga
  • Pucuk elastane katun ngisor lan cuffs
  • Lengan Shrot
  • Hem sing ditetes, bentuk kanggo jangkoan sing luwih apik
  • Pundhak ndhuwur digulung maju
  • Jarum jarum dobel lan hem ngisor
  • Pas biasa

Rincian Tambahan

  • Petunjuk perawatan sing disaranake - mesin ngumbah kadhemen kanthi warna kaya
  • Garis garing utawa gulung garing kurang

FAQ

1. Apa MOQ sampeyan?
Biasane MOQ kaos dicithak 3D yaiku 1000 pcs / desain.

2. Apa kita bisa nyithak cetakan lengkap?
Ya, kita bisa ngatur desain sampeyan ing file AI utawa PDF.

2. Suwene wektu pamimpin conto?
Kanggo sampel sing ana, butuh wektu 2-3 dina. Yen sampeyan pengin desain dhewe, butuh 5-7 dina kalebu proses dasi sing dicelup uga cetakan utawa sulaman yen ana. Oalah, kita bakal nanggepi panjaluk sampeyan kanthi cepet.

3. Kepiye babagan wektu utama produksi massal?
Biasane Sampeyan butuh wektu 30 dina kanggo MOQ sawise konfirmasi conto pra-produksi. Kapasitas produksi 200.000 pcs saben wulan.

4. Kepiye supaya pesen?
Kirimake priksaan karo katrampilan kain, karya seni, spesifikasi ukuran lan liya-liyane. Kita bisa menehi rega, mula nggawe conto sing pas, lan menehi pesanan akeh.

5. Apa istilah pembayaran sampeyan?
30% TT pembayaran lanjutan lan 70% TT sadurunge dikirim saka pabrik kami. L / C sing katon kanggo jumlah akeh kanggo negara-negara tartamtu sing ditampa.

LAYANAN

  • Kita nyedhiyakake layanan nggawe conto sadurunge nggawe pesanan akeh
  • OEM lan ODM kasedhiya
  • 200.000 pcs saben wulan kapasitas produksi massal
  • Sampling cepet
  • Tim sales Inggris lan layanan purna jual nggawe komunikasi dadi luwih gampang.
  • Cara kontak kita kalebu nanging ora mung email, whatsapp, skype, telpon, rapat zoom, lsp.
  • Kita bisa ngirim jadwal produksi massal, foto, video malah streaming langsung sajrone nindakake pesanan yen klien butuh, supaya sampeyan bisa ngerti babagan kahanan produksi ing kabeh langkah.
197d71980cc6d7cd9951de8f4979547 cd76a7dbbd66385f34fab50e3a3ce17 ac8a73945d56f649fbfda8b119844e8 1630e2ed778b60f4a62ece5daeee323

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita